Lustrumeditie van Proef Noordwijk uitgesteld | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
De organisatie van Proef Noordwijk heeft besloten het evenement dit jaar af te blazen. | Foto: Archief/Marcel Verheggen
De organisatie van Proef Noordwijk heeft besloten het evenement dit jaar af te blazen. | Foto: Archief/Marcel Verheggen

Lustrumeditie van Proef Noordwijk uitgesteld

De vijfde editie van Proef Noordwijk gaat niet plaatsvinden in het laatste weekend van augustus dit jaar. Het aantal deelnemers uit de horeca en food retail, dat is geïnteresseerd in de vijfde editie is niet voldoende gebleken om het evenement eind augustus te kunnen organiseren.  

Het najaarsweer heeft vorig jaar een financiële tol geëist waardoor er een te kleine buffer is ontstaan om nogmaals een slecht weerscenario te kunnen borgen. Proef Noordwijk neemt een jaartje pauze om, samen met de deelnemers, zich te beraden over het concept. Ook wordt nagedacht over de meest geschikte periode waarin het door publiek zeer gewaardeerde culinaire evenement moet gaan plaatsvinden.

Het laatste (zomer-)weekend in augustus is voor de meeste horecaondernemers lastig om aan Proef Noordwijk deel te nemen. De organisatie, die volledig uit vrijwilligers bestaat, betreurt dat de lustrumeditie niet kan plaatsvinden.Toch richten ze zich enthousiast op een vernieuwde versie.   

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>