Markt onder de Linden | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Dit weekend is er weer de Markt onder de linden. | Foto: Archief
Dit weekend is er weer de Markt onder de linden. | Foto: Archief

Markt onder de Linden

Het weekend van 8 en 9 juni is de jaarlijkse Markt onder de Linden in Noordwijk. Op en rond het Lindenplein in Noordwijk Binnen is een markt met planten, eten en alles wat je nodig hebt in de tuin. Naast de markt is er ook een aantal Noordwijkse tuinen geopend voor bezichtigingen of exposities van kunst.

Een verwennerij in stijl in de Oude Dorpskern van Noordwijk, dat is de Markt onder de Linden al jaren. Naast de markt, is er beide dagen livemuziek en een open tuinenroute. Ga op pad en ontdek allerlei bijzondere tuinen en kunst in Noordwijk. Voor iedereen is er wel iets te vinden.
De open tuinen liggen door heel Noordwijk. Het verschilt per tuin wat er te beleven valt, een wijngaard, een volkstuin en een beeldentuin zijn zeker niet uitgesloten. Het aanbod van de tuinen verschilt per jaar. Bij de ingangen van de markt is meer informatie te vinden over de tuinen en waar deze te vinden zijn.

Markt onder de Linden is dit jaar voor de 33ste keer. Elk jaar komen bezoekers uit heel Nederland naar Noordwijk om te genieten van de open tuinen, muziek, sfeer en de markt. De markt is op zaterdag 8 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag 9 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur op en rond het Lindenplein in Noordwijk. Meer informatie op deoudedorpskernnoordwijk.nl/tuinenmarkt of op social media.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>