Nieuw netwerkevent Business & Bites Bollenstreek | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Vlnr: Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach, Martijn Claassen. | Foto: Sven vd Vlugt.
Vlnr: Klaas Slootweg, Wim Kruyt, Dorien Wassenaar, Robert Faas, Angela Kujach, Martijn Claassen. | Foto: Sven vd Vlugt.

Nieuw netwerkevent Business & Bites Bollenstreek

Regio ♦ Een aantal enthousiaste ondernemers heeft het initiatief opgepakt om begin september weer een groot netwerkevent te organiseren: Business & Bites Bollenstreek. De tuinen van 't Huys Dever in Lisse vormen dinsdag 3 september van 17.00 tot 20.00 uur het decor voor dit nieuwe netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen.

Begin september komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.

Het evenement wordt georganiseerd door een zestal ondernemers die steun krijgen van verschillende horecaondernemers, sponsors en regionale businessclubs. 'Wij willen op 3 september weer een netwerkevent van formaat neerzetten. Vanuit de hele regio komt al langere tijd het geluid dat een grootschalige netwerkbijeenkomst wordt gemist. Met Business & Bites willen we hier weer invulling aan geven', licht de organisatie toe.

Business & Bites Bollenstreek is toegankelijk voor ondernemers en managers. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk en de inschrijving wordt binnenkort via de website geopend. All-in toegangskaarten kosten € 22,50 per stuk. Voor leden van de samenwerkende businessclubs zijn aparte afspraken gemaakt. Inmiddels zijn er ruim 200 kaarten afgenomen door verschillende sponsors voor relaties en medewerkers.

Business & Bites Bollenstreek zal op dinsdag 3 september worden georganiseerd van 17:00 tot 20:00 uur in de tuinen van 't Huys Dever te Lisse. Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het evenement en op de website www.business-bites.nl (gaat 31 mei live).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>