Voor de tiende keer Beachtennis | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: pr

Voor de tiende keer Beachtennis

Op zaterdag 15 juni wordt voor de tiende keer het officiële Noordwijks Open Kampioenschap Beachtennis gehouden bij strandpaviljoen de Koele Costa. Wederom mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Horesca Horecavo. Dit jaar wordt de tiende editie extra gevierd met een barbecue en een 90's Beachparty. Deze is voor iedereen vrij toegankelijk.

Beachtennis is enorm gegroeid de afgelopen jaren. Door heel het land zijn tegenwoordig toernooien. Toch is de sport nog niet bij iedereen bekend. Het is een combinatie van tennis en volleybal. De bal moet in een keer over het net worden geslagen en mag niet stuiteren. Het Noordwijks Beachtennis Toernooi wordt gespeeld in koppels, dames- en heren- en mixdubbel.

"Dit evenement is nu al 10 jaar een begrip in de Bollenstreek. Wij merken dat voornamelijk aan het aantal inschrijvingen en enthousiasme van de deelnemers vanuit alle omliggende dorpen. We hebben dan ook een goed toernooi neergezet. Dit jaar vieren we dat ná het toernooi met een Beachparty. Voor de deelnemers maar ook voor iedereen die van een feestje houdt", aldus Waldo Imthorn namens de organisatie.

Iedereen die het leuk vindt om de sportieve uitdaging aan te gaan is op zaterdag 15 juni welkom bij strandpaviljoen de Koele Costa. Alle materialen zijn aanwezig. Tot 12 juni kan men via www.beachtennisnoordwijk.nl inschrijven voor het toernooi dat afgesloten wordt met een barbecue en beachparty.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>