Dinner in white wil de vier kernen verbinden | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Met ‘Dinner in white’ gaat het heel duidelijk om wit in alle toonaarden. | Foto: WS
Met ‘Dinner in white’ gaat het heel duidelijk om wit in alle toonaarden. | Foto: WS (Foto: Picasa)

Dinner in white wil de vier kernen verbinden

'Dinner in white Noordwijk' is een uniek evenement waarbij deelnemers eigen tafels en stoelen plus zelfgemaakt eten en het gewenste drinken meenemen naar een geheime locatie. Het uit Frankrijk overgewaaide concept is niet alleen vanwege die geheime locatie bijzonder. Maar het voorschrift luid dat ook alles inclusief kleding in uitbundig wit is uitgevoerd.

Het evenement heet juist daarom 'dinner in white' en is ooit ontstaan vanuit de wens om jaarlijks met bestaande en nieuwe vrienden de komst van de zomer te vieren. Hetgeen inmiddels op heel veel plaatsen in de wereld navolging heeft gevonden.

De Noordwijkse organisatie koos dit jaar het thema 'Romantic' en hoopt dat ook Noordwijkerhouters en Zilkers op zaterdag 22 juni de weg tot deelname zullen willen vinden. Want dit bijzondere feestje biedt volop kansen om het gemeentelijke thema 'Cultuur verbindt' in praktijk te brengen.

De organisatie doet zoals altijd zeer geheimzinnig over de 'bijzondere locatie' en wil slechts kwijt dat een voormalig historisch plekje in een van de 4 kernen is uitgekozen. De avond begint rond 17.00 uur met het verzamelen op de parkeerplaats. Waarna er gezamenlijk wordt afgereisd naar het uitgekozen plek. Wel is men duidelijk dat snel inschrijven gewenst is omdat er daar wel voldoende maar bepaald niet onbeperkt ruimte is.

Het is bepaald geen kostbare avond want deelnemers bepalen zelf wat en hoeveel men wil eten en drinken. Daarbij is de keus open of men kiest voor sprankelend water met een dik belegde boterham of voor 5 gangen diner met overheerlijke witte wijn. Hoewel de organisatie van' Dinner in white' laat doorschemeren dat bij het drinken van rode wijn wel een oogje wordt dichtgeknepen.

Het inschrijfgeld bedraagt deze keer € 12.50. En ook zullen er tijdens het diner naast de muzikale ondersteuning , een aantal verrassingen voorbij komen.
Noordwijkers en dus ook Noordwijkerhouters en Zilkers, kunnen inschrijven via een e-mailbericht aan eventenmoure@gmail.com Nadat de kosten van € 12,50 per persoon zijn overgemaakt is een plekje tijdens dit unieke evenement 'dinner in white' gegarandeerd. Nadien ontvangt men informatie en instructies over plaats en tijd van samenkomen op zaterdag 22 juni. Meer informatie staat er op https://dinnerinwhitenoordwijk.jimdo.com

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>