Inschrijving Star Balm Strandlopen is geopend | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Vanaf nu kan er vooringeschreven worden voor de Star Balm Strandlopen.
Vanaf nu kan er vooringeschreven worden voor de Star Balm Strandlopen. (Foto: Cor de Mooy)

Inschrijving Star Balm Strandlopen is geopend

De Strandlopencommissie van volleybalvereniging NOVO is druk bezig met de voorbereidingen voor de strandlopen die op 13 juni voor de 48e keer op het Noordwijkse strand van start gaan.

Met een mooie sportzomer voor de boeg zijn onlangs de inschrijvingen van de Star Balm Strandlopen geopend. Er wordt weer, als vanouds, op 2, 4 of 8 kilometer hardgelopen op het Noordwijkse strand op de donderdagen van 13 juni t/m 15 augustus. Iedereen is op deze avonden van harte welkom bij dit prachtige en unieke loopevenement. Een evenement voor iedereen, voor de jeugd en voor volwassenen, voor een wedstrijdloper maar ook voor een recreatieve hardloper.

De omstandigheden op het strand kunnen van week tot week verschillen. Het is altijd weer een uitdaging om die omstandigheden het hoofd te bieden. De Strandlopen bieden alle sporters de mogelijkheid de conditie op peil te houden als je eigen sport met zomerstop is.

Klassementslopers kunnen zich nu inschrijven op de vernieuwde website (www.strandlopen.nl). Op deze website is ook alle informatie te vinden. Iedereen wordt uitgenodigd om bij het inschrijven ook de sportclub op te geven waar men lid van is, zodat men de tijden van de clubmaten snel kan inzien.

Iedereen die zich van tevoren inschrijft, krijgt een gratis kaart om eens iemand mee te nemen. De voorinschrijving sluit op maandag 3 juni.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>