NOVO H1 sluit seizoen af met 3-2 verlies | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: Rick van Wijnen

NOVO H1 sluit seizoen af met 3-2 verlies

De 9 van NOVO heren 1 waren al verzekerd van behoud van een plaats in de derde divisie en hadden geen uitzicht op promotie. Enkel de derde positie kon het nog behaalt worden en de studenten van Protos kon ze daar aan helpen met een schuin oog naar Katwijk waar de kampioen RVV tegen de huidige nummer 3 Shot moest aantreden.

In Utrecht kwam NOVO de eerste deceptie tegen, ze mochten niet op het hoofdveld aantreden. Waar ze jaren daarvoor tegen het eerste team van Protos streed, stroomt het eerste team daar door naar de eerste divisie en speelt heren 2 daar op het tweede veld. Rieneke Wielenga startte met Niels Jansen, Niels Botman, John Klinkenberg, Dennis Glasbergen, Patrick Bunt, Gijs Paulidese en Gijs Brasjen. De basis had de grootste moeite met de lastige services van de heren van Protos en kwam heel snel op een grote achterstand.

In de eerste set had het team een opleving, maar ging verloren en over de tweede set hoeven we niet te schrijven. Met inzet van Tim Oortwijn en Tom van der Meer kwam NOVO weer in opleving. De opvolgende 2 sets overmanden de Noordwijkers de jonge studenten. De vermakelijke wedstrijd verdiende de vijfde set, waar NOVO aan het kortste strookje trok. Met 3-2 verlies waren 2 punten binnen die voldeden om te eindigen op de derde positie van de derde divisie.

Daarmee sluiten de heren een geweldig mooi en gezellig jaar af. Een jaar waarin met 7 basis en 2 wisselspelers een half seizoen de leiding kon houden. Een jaar waarin 3 spelers vader zijn mogen worden. Een jaar waarin NOVO meestal (ook bij de tegenstander) de publiekslieveling was, een jaar vol jolijt en gezang een jaar om niet te vergeten! Een jaar om uit te kijken naar het volgende, waar de heren beloven er weer zo'n jaar van te maken!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>