Met naast hem voorzitter Meijvogel knipt wethouder sportzaken Sjaak van den Berg het lint door bij de tijdelijke huisvesting van SJC. | Foto: Wim Siemerink
Met naast hem voorzitter Meijvogel knipt wethouder sportzaken Sjaak van den Berg het lint door bij de tijdelijke huisvesting van SJC. | Foto: Wim Siemerink

Wethouder Van den Berg opent tijdelijke huisvesting SJC

Algemeen

Op het SJC-sportpark is een volgende stap gezet richting de gewenste algehele herontwikkeling. Voorafgaande aan de wedstrijd tegen Quick Boys gaf wethouder sportzaken Sjaak van de Berg de ingebruikname van een tijdelijke huisvesting een officieel tintje.

Hij deed dit door het doorknippen van een lint in het bijzijn van voorzitter Herman Meijvogel en de leden van de SJC Business Club. De wethouder voorzag voor de komende 2 jaar een vlotte afwikkeling van wat hij noemde een uniek en bijzonder mooi project. Wat volgende week een ander vervolg krijgt, namelijk het definitief afbreken van de bestaande bebouwing. Waardoor het nog duidelijker zal zijn dat er geen weg terug meer is.

De tijdelijke huisvesting voldoet aan alle eisen die je er aan kan stellen. Deze bestaat niet alleen uit een kantine en een keuken maar herbergt tevens alle clubruimten die nodig zijn, zoals bestuurs- en vergaderruimten. Direct na het weekend zijn ook de nodige tijdelijke kleedruimten gebruiksklaar, compleet met sanitaire voorzieningen. 
Op dit moment is de eerste prioriteit nog opdracht verlenen aan een aannemer, die de bouw van het project moet gaan uitvoeren. Zodat de viering van het eeuwfeest in 2020 in de nieuwe clubaccommodatie kan worden georganiseerd.
 

Uit de krant