GJV volleybalt 1300 euro bij elkaar | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Kort nieuws

GJV volleybalt 1300 euro bij elkaar

Op zaterdag 9 maart was het weer tijd voor het GJV-volleybaltoernooi. Vanaf 17.00 uur was de zaal geopend en konden de deelnemers inclusief het publiek binnenstromen.

Dit jaar streden 12 teams voor de felbegeerde Oost-Westcup. Door deze sportieve middag te organiseren wil de vereniging jaarlijks geld ophalen voor een goed doel, ditmaal was dit de Voedselbank Noordwijk/Noordwijkerhout. Deze stichting helpt minderbedeelden in de regio door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Uiteindelijk won team Kerkenraad (te zien op de foto) de spannende finale. Het totaal opgehaalde bedrag voor is € 1300. Dit is allemaal opgehaald door consumpties en verkochte lootjes voor de loterij. Hiervoor wil de vereniging graag alle lokale winkeliers en restaurants bedanken voor de sponsoring! Meer informatie en foto's van het evenement zijn te vinden op onze Facebookpagina: 'GJV Noordwijk'. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>