Uitgeverij Verhagen BV neemt LOS Magazine over | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: Lars de Neus (OWN agency)

Uitgeverij Verhagen BV neemt LOS Magazine over

overname n Uitgeverij Verhagen BV in Katwjk heeft per 1 maart 2019 LOS magazine, het stadsmagazine van Leiden overgenomen. Verhagen bestaat bijna 100 jaar en geeft meer dan 11 kranten uit in groot Leiden, de Kust- en Bollenstreek.

Dirk Bouman – directeur Uitgeverij Verhagen: "Wij zijn een gezond mediabedrijf met lokaal zeer sterke titels rondom Leiden. In Leiden zelf zijn we pas kort actief. LOS is een bewezen titel met een aantrekkelijk format en groot bereik. Het beleid de liefde voor Leiden. Wij nemen die liefde graag op in onze familie. Daarnaast is het geweldig dat Roald Laport de komende jaren een rol gaat spelen als adviseur commerciële content en partnerships binnen ons bedrijf. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van zijn kennis, creativiteit, netwerk en liefde voor de stad."

Roald Laport – oprichter en voormalig uitgever LOS Magazine: "Het is geweldig dat het kindje waar mijn ondernemersavontuur 14 jaar geleden mee begon, een nieuw leven krijgt binnen dit prachtige mediabedrijf. En des te leuker dat ik de komende jaren een rol blijf spelen in de verdere ontwikkeling. Ondanks dat het aansturen van OWN agency mijn absolute passie is, stromen er ontegenzeggelijk papiervezels door mijn aderen. We hebben grote plannen en kunnen niet wachten om deze vorm te geven."

Vertrouwd format en groter bereik

LOS behoudt het vertrouwde format, maar transformeert naar een 'Vrijetijdskrant'. En gaat van 6 keer per jaar naar 11 keer per jaar. Daarnaast stijgt het bereik behoorlijk. Naast de vertrouwde displays in en om het centrum van de stad, worden de magazines in de omliggende wijken op de laatste dinsdag van de maand huis-aan-huis verspreid. Tevens wordt LOS - in dezelfde week - als bijlage mee verspreid met het Leiderdorps weekblad en Oegstgeester courant. Hierdoor stijgt de totale oplage naar meer dan 70.000 exemplaren.

De Leidenaar, die het brede nieuws uit Leiden verzorgt, gaat weer naar tabloidformaat, zoals de andere Nieuwsbladen van Uitgeverij Verhagen. De Leidenaar wordt de eerste drie weken van de maand huis-aan-huis verspreid, LOS de laatste week van de maand. LOS zal samen met de Leidenaar, het Leiderdorps Weekblad en de Oegstgeester Courant binnen Uitgeverij Verhagen de Media Combinatie Groot Leiden vormen.

De specificaties van alle titels zijn te vinden op www.grootleiden.com

Meer informatie over Uitgaverij Verhagen is te vinden op www.uitgeverijverhagen.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>