| Foto: PR
| Foto: PR

BCBios pakt wisselbeker

Algemeen

Op het jaarlijkse New Age Toernooi heeft BCBios de grote wisselbeker veroverd! Dit jaar waren er meer deelnemers dan ooit en was BCBios vertegenwoordigd met 12 leden. Des te knapper dat juist deze kleine club procentueel de meeste partijen heeft gewonnen gedurende het toernooi en zo de beker een jaar lang in zijn prijzenkast mag houden. Ook werden er maar liefst 11 individuele prijzen in de wacht gesleept.

De prijzen zijn juist nu prachtige kroon op het bestaan van de Noordwijkse badmintonclub: dit jaar bestaat de club namelijk 60 jaar. In de loop van deze jaren hebben velen menig shuttle geslagen en zijn er vele kampioenen geweest. Om dit lustrum te vieren, worden alle oud-leden uitgenodigd om op 12 april nog eens een racket vast te houden en deze leuke sport nog eens bedrijven. Uiteraard wordt na de sportieve inspanning nog gezellig bij gekletst in de kantine van Sportpark Duinwetering. 

Wie ook eens wil ervaren hoe leuk deze snelste zaalsport is is welkom op dinsdag- of vrijdagavond tussen 20.30 en 22.00 uur in Sportpark Duinwetering, oranje gang. Rackets en shuttles zijn aanwezig. Als het bevalt, kan men gebruik maken van een strippenkaart. Voor slechts een paar euro kan men dan 5 of 10 keer meespelen.  Voor meer informatie: www.bcbios.nl 
 

Uit de krant