NederStrandLoop: rondje Langevelderslag | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Sport

NederStrandLoop: rondje Langevelderslag

De atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) houdt op 24 februari de NederStrandLoop. Deze wedstrijd gaat door duin, bos en over strand. 

Al een kleine 10 jaar organiseert de NSL de NederStrandLoop. De naam is een combinatie van organisator Noordwijkerhoutse Strandlopers en de startplaats Nederzandt.
Na het startschot van 11:00 uur is de strijd op de afstanden 7,7 en 15,5 km.

De route is afhankelijk van de windrichting, zodat op het strand met de wind in de rug gelopen kan worden. De finish is op het terras van Strandplaats Nederzandt. 
Voor de drie snelste mannen en vrouwen (korte en lange afstand) zijn er leuke prijzen.

Er is geen limiet op het aantal deelnemers. Voorinschrijving kan tot zaterdag 23 februari 12:00 via de website av-nsl.nl en kost €7,00. Dit geldt voor beide afstanden. Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9.30 uur bij Nederzandt, Langevelderslag.

Alle deelnemers ontvangen een koffie/thee-bon. Een uitstekend moment om op het terras te zitten. Ook worden er 5 appelpunten verloot onder de inzenders van de selfies met de posters die aan de weg te zien zijn.
Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming. De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien.

Op de locatie zijn toiletten aanwezig en is er gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging.
Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Auto's kunnen parkeren op het betaalde parkeerterrein gelegen bij de Langevelderslag.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>