Jubilerend Kunstklank presenteert programma | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Herma van Piekeren met de coördinatoren van kunstklank. | Foto: Ina Verblaauw
Herma van Piekeren met de coördinatoren van kunstklank. | Foto: Ina Verblaauw (Foto: )
Cultuur

Jubilerend Kunstklank presenteert programma

Het nieuwe programma van Kunstklank werd zondag 17 februari gepresenteerd bij Boekhandel van der Meer. De nieuwe voorzitter Liesbeth Pruijs opende de middag. In haar toespraak bedankte ze haar voorganger Koos Samson. "Kunstklank maakt dromen waar en Koos gaat zijn eigen droom waarmaken". Kunstklank presenteert dit jaar twee nieuwe projecten.

Door Ina Verblaauw

De eerste twee weekends van maart staat "Hear my voice" gepland. Een projectkoor met zangers en zangeressen uit alle geledingen van de fusiegemeente Noordwijk, bijeengebracht in de Sancta Maria Noordwijkerhout zal o.a. Stabat Mater van Karl Jenkins zingen.

Artistiek leider Kunstklank, Herma van Piekeren, vertelde over de repetitie op locatie van die middag. "Omarm het oude om het nieuwe te verwelkomen, is wat we proberen tot uiting te laten komen. Vanmiddag tijdens de repetities in Sancta Maria leek het wel alsof de ziel terug kwam in de kapel. Nog kippenvel als ik daaraan terugdenk".

Bamboetheater

Deze zomer is het Bamboetheater terug op het strand met de voorstelling "Alles is bedacht". De 30-jarige, van oorsprong Noordwijkse actrice Ilke Paddenburg liep al lang rond met het idee over een verhaallijn voor een muziek theater. Kunstklank geeft haar nu de kans dat idee uit te werken. Een klein tipje van de verhaallijn werd opgelicht. Het belooft weer een verrassende reeks voorstellingen te worden op het strand nabij de Koele Costa van 17 t/m 27 juli.

Tot slot van de bijeenkomst bedankte Herma van Piekeren iedereen die meewerkt om de producties te realiseren en riep de coördinatoren op het podium.

"Er komt zoveel kijken bij de producties. Techniek, vrijwilligers, bouwers, knopers, gastadressen, koken". Ze riep mensen op zich te melden om mee te werken de projecten mogelijk te maken. Ook was er veel dank voor de vele sponsoren, gemeente en de Vrienden Van om de dromen waar te maken.

Voor meer informatie en aanmeldingen zie www.kunstklank.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>