Medailleregen voor turners DOS [Foto's] | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
| Foto: PR
| Foto: PR
Foto's Sport

Medailleregen voor turners DOS

Afgelopen zaterdag heeft turnvereniging DOS bij de jaarlijkse Duin- en Bollenstreekwedstrijden in sportcentrum "de Waterkanten" in Lisse maar liefst 22 medailles in de wacht gesleept.

De bijna 100 Noordwijkse meisjes van 6 tot 17 jaar waren goed voor 10 keer Goud, 2 keer Zilver en 4 keer Brons. Ook werden er plakken uitgereikt voor de 4e en 5e plaats in enkele categorieën. Er waren wedstrijden op de lange mat, de brug, de balk, ringen en rekstok. Op de gezichten van de ruim 450 deelnemers was af te lezen, dat ze een super gezellige dag hadden.

Naast DOS werd deelgenomen door SKR uit Katwijk, de Valken uit Valkenburg, DWS uit Rijnsburg en FIT uit Lisse. De organisatie was in handen van de leiding van deze verenigingen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>