Maurits van der Vos was één van de topscorers voor Fluks. | Foto: PR

Fluks staat opnieuw met lege handen

Algemeen

Fluks speelde afgelopen zaterdag tegen DOS. De vorige 2 wedstrijden tegen deze tegenstander waren gewonnen door de Noordwijkse korfballers, dus er was alle reden om met vertrouwen naar Bussum af te reizen.

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd, het ging gelijk op waarbij telkens werd aangesloten in score. Dit resulteerde in een rust stand van 11-10 in het voordeel van DOS, waarbij de aansluitingstreffer gemaakt werd door Mark van Eeden. Het ging de tweede helft weer gelijk op, maar helaas voor de Noordwijkers nam DOS in de laatste minuten afstand. De eindstand kwam uit op 21-17, met Fluks scores van Maurits van der Vos (7), Joek Kwakernaak (6), Mark van Eeden (2), Robert Bos (1) en Willemiek van Duijn (1).

Volgende week heeft Fluks tegen SDO uit Hillegom de kans om zich te herpakken. De wedstrijd in de sporthal aan de Duinwetering begint om 16.50 uur.