Gelukkig ouder worden | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto: Cor de Mooy
Kort nieuws

Gelukkig ouder worden

Op dinsdag 22 januari van 13.30 tot 16.00 uur vindt in het museum Veldzicht de bijeenkomst 'gelukkig ouder worden' plaats. Tijdens deze bijeenkomst kan men zich vrijblijvend oriënteren op het doen van vrijwilligerswerk.

Gaat u bijna met pensioen of bent u net gestopt met werken? Dan is de bijeenkomst 'gelukkig ouder worden' een mooi middel om meer informatie te krijgen over wat u kunt doen met uw vrije tijd. Tijdens de bijeenkomst wordt er een lezing gegeven over 'levensgeluk in de pensioenfase' en delen vrijwilligers verhalen over hun werk. Om u een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn in op het gebied van vrijwilligerswerk, zijn er die middag gesprekstafels waar vertegenwoordigers vanuit verschillende sectoren aanwezig zijn om u te informeren over verschillende vrijwilligersfuncties. Ook zijn er medewerkers van Welzijn Noordwijk aanwezig om met u mee te denken.

Aanmelden kan via www.welzijnnoordwijk.nl of stuur een mailtje naar aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl Bellen kan natuurlijk ook op het nummer 06-40237165.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>