Goed Bezig Promotietour | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Kort nieuws

Goed Bezig Promotietour

Natuurlijk wil je dat je kind gezond opgroeit. Je geeft een gezond ontbijt, kookt 's avonds eten en waarschuwt als ze lang achter de computer zitten. Maar je zoon of dochter heeft soms heel andere ideeën over wat goed voor hem of haar is. Opvoeden is soms best lastig.

Gezonde opvoeding is best een uitdaging: hoe pak je dat aan bij je peuter die geen groente wil eten? En wat als je kind naar het basisonderwijs gaat en vraagt om pakjes sap om mee te nemen naar school? En dan is je kind puber en gaat graag na school met zijn vrienden snacks halen. Ook speelt hij graag games tot  s 'avonds laat met zijn vrienden. Hoe ga je het gesprek aan met je puber hierover? 
Voor deze en andere vragen kun je terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor alle kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Hier staan professionals klaar om je te woord te staan en je vragen te beantwoorden. 

Via www.cjgnoordwijk.nl is veel informatie over diverse onderwerpen rondom het opvoeden en opgroeien van je kind te vinden. Ook worden er regelmatig workshops of cursussen gegevens. 
Op maandag 14 januari start de Goed Bezig Promotietour in het Centrum voor Jeugd en Gezin van Noordwijk. Goed Bezig Noordwijk staat voor: Samen naar een gezonde en actieve leefstijl. Daarmee wordt de Noordwijker bewuster van zijn leefstijl en is de mogelijkheid om een gezonde keuze te maken.

Drink water 

Water is een frisse dorstlesser, de meest gezonde keuze. Zoete dranken bevatten veel suiker, dit heeft je lichaam niet nodig. Het Goed Bezig watertappunt is dan in het Centrum voor Jeugd en Gezin, Raadhuisstraat 4, te vinden en er wordt extra aandacht besteed aan hoe leuk gezond opvoeden en opgroeien is.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>