Joek Kwakernaak – Korfbal (Fluks) | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:

Joek Kwakernaak – Korfbal (Fluks)

Joek speelt sinds zijn jongste jeugd bij Fluks. Hij heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en is inmiddels een niet meer weg te denken vaste waarde voor Fluks 1. Ondanks zijn pas 17 jarige leeftijd is hij zijn veel ervarener tegenstanders meestal de baas, getuige het feit dat hij bijna wekelijks topscorer is.

Als aanvoerder van de A1 leidde hij zijn team in het voorjaar van 2018 naar het kampioenschap. Ook in het nieuwe seizoen neemt Joek zijn team bij de hand, en presteert Fluks A1 ook op het hogere niveau naar behoren.
Dit is niet onopgemerkt gebleven: Joek is inmiddels door meerdere verenigingen benaderd om over te stappen, en we zijn heel blij dat hij Fluks trouw is en zo als talent behouden blijft voor de Noordwijkse sport.?Want behalve op het sportieve vlak blinkt Joek ook uit als sociaal persoon. Hij weet zijn team in moeilijke wedstrijden gemotiveerd te houden en is zo van grote waarde voor zijn teamgenoten. Ook buiten het veld is Fluks A1 een hecht team, waarbij hij als aanvoerder een belangrijke rol speelt.
Tot slot is Joek trainer en coach van Fluks D1 en brengt hij zo zijn positiviteit, passie en kennis over op de jongere generatie korfballers.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>