Mooiste File zorgt voor 'culturele verbinding' | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
| Foto en tekst: Wim Siemerink
| Foto en tekst: Wim Siemerink (Foto: Picasa)

Mooiste File zorgt voor 'culturele verbinding'

In aanloop naar het nieuwe toeristenseizoen overhandigde Alfons Morsink in het Noordwijkse gemeentehuis als voorzitter van 'De mooiste file van Nederland' de eerste folder aan evenementenwethouder Piet Jan Barnhoorn.

In het weekend van 12, 13 en 14 april staat 'de file' wederom op de K.W. Boulevard te pronken. De organisatie weet zich al verzekerd van de deelname van 3 praalwagens en een groot aantal personenwagens. Zij stelt nadrukkelijk dat nieuwe deelnemers nog heel graag ruimte wordt geboden om te profiteren van kansen die deelname aan de file biedt.

Rondom dit bloemenfeest is er een totaal programma van vrijdagavond 17.30 uur tot zondagavond 18.00 uur. Binnen het thema 'Culturele verbinding' zijn er diverse programmaonderdelen op de Boulevard of op het grote podium op de Oranjepromenade. Als hoogtepunt de taptoe op zaterdagavond, waaraan 3 korpsen gaan meedoen. Natuurlijk zijn er speciale automobielen te bewonderen zoals de presentatie op zondag van de oldtimers van de Historische Automobielvereniging Nederland.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>