Florian Wolf nieuwe trainer bij SJC | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Florian Wolf
Florian Wolf (Foto: vv Katwijk)
Sport

Florian Wolf nieuwe trainer bij SJC

SJC heeft in de opvolging van de aan het eind van het seizoen vertrekkende Sjaak Polak voorzien. Nadat de huidige trainer zijn ambitie om richting betaald voetbal te gaan had uitgesproken meldde zich diverse kandidaten. Inmiddels heeft de spelersraad kennis mogen maken met 2 van de sollicitanten en hun voorkeur kenbaar gemaakt.

Direct na de succesvolle Konijnenveiling meldde Patrick van den Berg namens SJC dat de 32-jarige Florian Wolf, in het bezit van UEFA A-diploma, het komend seizoen de selectie van de zwart-witten onder zijn hoede gaat nemen. De trainer-coach traint nu nog de selectie van Legmeervogels uit Uithoorn, waar men zijn keuze betreurt.

Wolf ziet in de overstap een uitdaging die past in zijn plannen. Hij was eerder trainer onder meer bij FC Uitgeest, FC Volendam onder 19 jaar en ook was hij assistent bij vv Katwijk. Hij kende SJC dus al en hij kan zich goed vinden in de voorwaarden die bij SJC belangrijk worden geacht. Zoals binding met de club en aandacht voor spelers uit eigen opleiding.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>