SJC houdt 61e Konijnenveiling | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Zaterdag wordt de 61e editie gehouden van de Konijnenveiling van SJC. | Foto: Archief
Zaterdag wordt de 61e editie gehouden van de Konijnenveiling van SJC. | Foto: Archief (Foto: Cor de Mooy)
Kort nieuws

SJC houdt 61e Konijnenveiling

De traditionele Konijnenveiling bij voetbalvereniging SJC is dit jaar op zaterdag 15 december, aanvang 19.30 uur.

In een echt veilingparadijs op het sportcomplex van de vereniging aan de Lageweg komt weer een groot aantal kavels onder de hamer. Het is gelukt om ook nu weer een aantal bijzondere zaken te veilen. Een aantal voorbeelden: Culinaire lekkerbekken kunnen bieden op diners in diverse Noordwijkse hotels en restaurants. Of zelf koken in de uitgebreide keuken van het Teijlingen College (KTS).

Bieden kan ook op kaarten voor het Noordwijkse Nieuwsjaarsgala incl. een sponsordiner. Of aanzitten tijdens het diner aan de prinsentafel, samen met het prinselijk paar van carnavalsvereniging De Noortukkers. Enkele prachtige kavels voor echte voetballiefhebbers: Businesseats voor de wedstrijd Ajax-PEC Zwolle, een 3-daags arrangement (2 personen) voor de wedstrijd Tottenham-Arsenal (entreekaarten, vliegreis en hotel), een Arsenal-shirt + voetbalschoenen + keepershandschoenen (aangeboden door Edwin van der Sar), kaartjes voor de bekerwedstrijd Feyenoord-Utrecht, een geheel verzorgd Brabants uitje naar de wedstrijd Willem 2-NAC.

Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld bieden op diverse golfarrangementen, businesskaarten voor ZZ Leiden Basketbal of een verzorgde dartavond. Race- en autoliefhebbers gaan ongetwijfeld bieden op kaartjes voor de Grandprix in Oostenrijk of een weekend cruisen in een cabrio. Met 8 personen naar een escaperoom incl. diner, voor de liefhebbers. Of met 20 personen een geheel verzorgde boottocht (aangeboden door Van der Plas Accountants).

Ook dit jaar draait het Rad en is er een enveloppenloterij met leuke prijzen Iedereen is welkom om dit SJC-spektakel mee te beleven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>