| Foto: Reddit
| Foto: Reddit

Ronde Tafel haalt Ernst & Bobbie naar De Muze

Algemeen

Op zaterdag 19 januari geeft de Ronde Tafel 115 Katwijk/Noordwijk twee benefietvoorstellingen van Ernst, Bobbie en de Rest met hun allernieuwste show 'Geklungel in de jungle' in theater de Muze. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

De Ronde Tafel 115 is er trots op dat het gelukt is om Ernst en Bobbie naar Noordwijk te halen. Een succes mede mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van diverse sponsoren die de productiekosten van de theatervoorstelling (grotendeels) betalen. Daardoor kan de netto-opbrengst van de voorstelling ten goede komen aan Stichting van het Kind. Deze organisatie zet zich in voor ruim 350 kinderen uit de Duin- en Bollenstreek die wegens omstandigheden niet meer thuis wonen.

Stichting van het Kind voert verschillende projecten uit voor deze kinderen die gericht zijn op de ontwikkeling en zelfredzaamheid. Met de opbrengst vanuit de kaartverkoop wil Stichting van het Kind een voetbalveld in de vorm van een pannakooi realiseren op een nader te bepalen locatie in de Duin- en Bollenstreek. De pannakooi stimuleert kinderen om op een leuke manier met elkaar te sporten.

Roy van der Meer, namens de Ronde Tafel 115 mede-initiatiefnemer van de benefietvoorstelling: "Het belooft een heerlijke theatermiddag te worden waar bezoekers samen met kinderen of kleinkinderen nog lang van kunnen nagenieten. Door een kaartje te kopen steunen bezoekers tevens de kanjers van Stichting van het Kind die al jarenlang kinderen helpen die wegens omstandigheden niet meer thuis wonen."

Aanvangstijden van de voorstellingen zijn om 13.30 en 16.00 uur. Kaarten kosten € 19,95 waarmee kopers rechtstreeks Stichting van het Kind steunen. Kaarten voor Ernst, Bobbie en de Rest zijn per direct verkrijgbaar via de theaterkassa van de Muze, tel. 3646226 of via www.demuzenoordwijk.nl

Uit de krant