KinderKerstwandeling door Noordwijk Binnen | de Noordwijker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225488&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo denoordwijker.nl
Ook dit jaar is er weer KinderKerstwandeling en wel met 2 voorstellingen. | Foto: Archief
Ook dit jaar is er weer KinderKerstwandeling en wel met 2 voorstellingen. | Foto: Archief (Foto: Monica Stuurop)
Cultuur

KinderKerstwandeling door Noordwijk Binnen

Kleynkoor Academy en de Oude Dorpskern organiseren dit jaar vlak voor kerst het kerstevenement: de KinderKerstwandeling, met als thema "Reis door de Nacht". Het evenement vindt plaats op Landgoed Calorama en in de Oude Jeroenskerk op vrijdag 21 december.

Duizenden lichtjes zullen zorgen voor een feeërieke sfeer op Calorama en in de kerk klinken de prachtige stemmen van het kinderkoor en de volle stem van Paul van Gorcum als Pater Jeroen. Alle kinderen krijgen een lampion uitgereikt voor tijdens de wandeling door de historische Voorstraat en over landgoed Calorama.

Op landgoed Calorama lopen de kinderen met volwassenen over de prachtig verlichte paden en op verschillende plaatsen zullen muzikale verrassingen te horen en te zien zijn. Dit jaar uitgevoerd met medewerking van de kinderen van de Noordwijkse Balletschool en jonge spelers van Harmoniekapel Crescendo.

2 voorstellingen

Er zijn twee voorstellingen. Voorstelling 1 start om 16.45 uur op landgoed Calorama (entree Gooweg 21). Op het landgoed zijn op verschillende plaatsen muzikale verrassingen te horen en te zien. Na de voorstellingen vertrekt iedereen met lampionnen via de Voorstraat naar de Oude Jeroenskerk. Binnen in de kerk zal Paul van Gorcum, in de persoon van Pater Jeroen een verhaal vertellen en gaat het muzikale gedeelte van de voorstelling verder. Na afloop is er warme chocolademelk voor de kinderen en glühwein voor de volwassenen onder de toren. Einde ca. 18.00 uur.

Voorstelling 2 start om 19.00 uur in De Oude Jeroenskerk (entree Voorstaat 44). Daar wordt gestart met de vertelling en het muzikale gedeelte van de voorstelling, waarna iedereen met lampionnen via de Voorstraat naar landgoed Calorama vertrekt. Op het landgoed zijn op verschillende plaatsen muzikale verrassingen te horen en te zien. Na afloop is er warme chocolademelk voor de kinderen en glühwein voor de volwassenen op het landgoed. Einde ca. 20.15 uur.

Meedoen kost € 3,00 per persoon (incl. lampion en chocolademelk voor de kinderen). Start verkoop op 1 december via Noordwijk Ticket. www.noordwijkticket.nl, VVV Noordwijkerhout, Boekhandel Libris Van der Meer (Noordwijk). Per wandeling zijn er maximaal 300 tickets.vol.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225488&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>