Afbeelding

Noordwijk Space Concert

Algemeen

Op zaterdagavond 17 november treden de getalenteerde leerlingen van de Noordwijkse muziekschool MusicBlvd op tijdens een zeer gevarieerd concert in de ruimtevaart tentoonstelling Space Expo.

In het kader van Noordwijk Space jaar 2018 zullen de uitgevoerde muziekstukken allemaal te maken hebben met ruimtevaart, planeten en het hele universum.

De nummers variëren van licht klassiek via pop tot lichte rocksongs, dus voor iedereen zitten er heel herkenbare nummers in. Bijvoorbeeld Moon River van Henry Mancini, Star Wars Theme uit de gelijknamige film, Drops of Jupiter van Train, Across the Universe van the Beatles en Starlight van Muse. Maar ook 'Ik wil naar Mars' van kinderen voor kinderen. De leerlingen zijn al weken volop aan het oefenen om dit een onvergetelijk concert te laten worden. De bezoekers kunnen genieten van zowel mooie vioolmuziek, pianomuziek van Einaudi en heldere zangstemmen, maar ook van een complete popband. Speciaal voor deze gelegenheid treden ook twee medewerkers van de Estec op.

Na afloop van het concert kunnen de bezoekers vrij de ruimtevaart tentoonstelling bekijken. De avond zal worden geopend door de Noordwijkse wethouder cultuur Marie-Jose Fles. Aanvang concert: 20:00 uur. Er is geen kaartverkoop bij Space Expo zelf mogelijk, de kaarten zijn uitsluitend van tevoren tot 15 november te koop via 06-51778669 of via info.musicblvd@gmail.com of via de contactknop op www.musicblvd.nl

Entreeprijs voor volwassenen is € 4,00 en voor de jeugd tot 21 jaar € 2,00 per bezoeker. Dit is inclusief het gratis na afloop bekijken van de ruimtevaart tentoonstelling.

Uit de krant