De voorstelling Droeftoeters van Oeloek is op 31 januari gratis te zien in De Muze. | Foto: PR
De voorstelling Droeftoeters van Oeloek is op 31 januari gratis te zien in De Muze. | Foto: PR

De Muze laat bezoekers gratis binnen

Algemeen

Om (nieuwe) bezoekers kennis te laten maken met een andere genre voorstellingen worden er komend theaterseizoen 4 voorstellingen in De Muze gegeven waarvoor de bezoekers zelf de prijs mogen bepalen.

Iedereen mag gratis naar binnen, wel even een kaartje reserveren. Na afloop van de voorstelling betaalt de bezoeker wat hij of zij de voorstelling waard vond. Dit kan niks zijn, of 20 euro, dat bepaalt de bezoeker letterlijk zelf.

Directeur Natasja Heemskerk: "In het vorig seizoen zijn wij begonnen met deze formule, het is nog even wennen voor bezoekers en artiesten, maar er komen hierdoor wel nieuwe en jongere bezoekers naar het theater en daar ben ik enorm blij mee."

De komende voorstellingen waar mensen gratis naar binnen mogen en achter af zelf de prijs mogen betalen zijn: Woensdag 21 november, Spijkers met Spijkers II; donderdag 31 januari, Oeloek met Droeftoeters; donderdag 7 maart, Lakshmi met ADEM; woensdag 13 maart, Christel de Laat met Zijn daar nog vragen over?

De Muze is gelegen aan het Wantveld 2. Informatie over de voorstellingen, of het direct reserveren van de gratis kaarten via www.demuzenoordwijk.nl

Uit de krant