Quiz bij Open Doors | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Foto:
Kort nieuws

Quiz bij Open Doors

Deze maand is het twaalf en een half jaar geleden dat in Noordwijk de allereerste quiznight werd georganiseerd in toenmalig Rockcafé de Wurft. Dat wordt op woensdag 7 november gevierd met een feestelijke JubileumQuiz in de huidige quizlocatie, Open Doors op De Grent.

In die twaalf en een half jaar hebben tienduizenden vragen duizenden deelnemers vermaakt en en gefrustreerd tijdens de wekelijkse Quiznight op woensdagavond. Honderden teams hebben gestreden om de eer en de prijzen en er zijn vriendschappen en relaties ontstaan. Inmiddels verzorgt het Noordwijkse bedrijf KroegQuiz.nl in tientallen cafés door het hele land quizavonden.

Tijdens de jubileumquiz op woensdag 7 november wordt de presentatie verzorgt door 'bekende' presentators sinds 2006 tot nu. De quiz zelf draait als altijd om algemene kennis en triviale weetjes, maar zal een verrassende samenstelling krijgen.

Wie jarig is trakteert: deelname aan de jubileumquiz in Open Doors is gratis! Van tevoren inschrijven is gewenst vanwege de verwachte drukte. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar jubileum@kroegquiz.nl. Geef je (voorlopige) teamnaam, contactpersoon en aantal teamleden (max. 4 per team) door, dan ontvang je van ons bevestiging van inschrijving. Er is plek voor 20 teams, vol = vol!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>