Afbeelding

Bibliotheek wordt Planeet Bieb

Algemeen

Op zaterdag 15 september van 11.00 tot 16.00 uur verandert de Bibliotheek aan de Akkerwinde in Planeet Bieb. Op Planeet Bieb is van alles te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Naast een grootse planetenspeurtocht door de Bibliotheek, binnenlopen en zoeken maar, kunnen kinderen ook meedoen aan verschillende workshops. Planeet Bieb is een van de activiteiten binnen 'Noordwijk: City of Space 2018'.

Iedereen van zes jaar en ouder kan met VR-Simulatie een bezoek aan de maan brengen. Een unieke reis met Apollo11. Deze activiteit is gratis.

Tekenworkshop

De illustrator van André het astronautje, Natascha Stenvert, vertelt over de kleine grapjes die verborgen zitten in de boeken over André het astronautje en zij geeft een workshop marsmannetjes tekenen.

Deze workshop is vanaf 6 jaar. Vier workshop worden gegeven die starten om 11.15 uur, 12.30 uur, 13.45 uur en 15.00 uur. De duur van een workshop is ongeveer 45 minuten. De entree is gratis, het is wel nodig om kaarten te reserveren. Dat kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl

Theatervoorstelling

Ook Ezel en Leeuw vliegen de ruimte in. Tijdens de theatervoorstelling 'Ezel en Leeuw gaan de ruimte in' van het Marnick theater kan iedereen genieten van een spannend avontuur van deze twee stoere helden.

Deze theatervoorstelling is voor alle leeftijden. Drie voorstellingen worden gegeven die starten om 11.30 uur, 12.30 uur en 15.00 uur. De duur van een voorstelling is ongeveer 20 minuten. De entree is gratis, het is wel nodig om kaarten te reserveren. Dat kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl

Uit de krant