Het team achter het Inspiratie Festival in het Windkrachthuis. | Foto: PR
Het team achter het Inspiratie Festival in het Windkrachthuis. | Foto: PR

Inspiratie opdoen in het Windkrachthuis

Algemeen

Iedereen, van alle leeftijden, is welkom op zaterdag 29 september in het Windkrachthuis voor het Inspiratie Festival. Er is een bont aanbod van workshops waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Na afloop zul je merken dat je nieuwe energie hebt en zin in het leven!

Voor alle leeftijden is er een concert met klankschalen door Yvonne Duin-Heruer, om eens tot diepe rust te komen. Je hele lijf wakker maken gebeurt tijdens de Haka workshop.

Speciaal voor volwassenen is er een workshop bewust eten door voedingsdeskundige Isabelle Groenestege, Kijken naar kunst o.l.v. de Noordwijkse kunstenares Margreet Hoek, Koffiedik kijken met de evangelisten door dominee Janneke Nijboer. Er is een stiltehoek om een kaarsje aan te steken, er zijn kaartjes om over in gesprek te gaan.

Kinderactiviteiten

Voor grote en kleine kinderen is er een blote voetenpad, dromenvangers maken, schminken, stenen versieren met stippeltechniek, gezonde hapjes maken met voedingsdeskundige Isabella Groenestege, mandala kleuren en op verhaal komen in de workshop 'Godly Play' o.l.v. jeugdwerker Peter van der Beek.

Natuurlijk is er ook ruim de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een lekker hapje en drankje te proeven. Het Inspiratie Festival wordt afgesloten met een wandeling naar het strand en een yoga-oefening.

Het Inspiratie Festival duurt van 16.00 tot 20.00 uur en wordt gehouden in het Windkrachthuis, Hoofdstraat 8. Meedoen kost €5,00 p.p. vanaf 25 en ouder; tot 25 jaar gratis.

Tegen een bescheiden vergoeding is er een aanbod van gezonde en lekkere hapjes en drankjes. Aanmelden kan via windkracht3pt0@gmail.com of via facebook.

Uit de krant