De Muze houdt van 26 t/m 29 september het Space Film Festival. | Foto: PR
De Muze houdt van 26 t/m 29 september het Space Film Festival. | Foto: PR

De Muze geeft ruimte aan Space-films

Algemeen

Geheel 2018 staat in Noordwijk in het kader van Space, De Muze houdt aansluitend hierop een Space Film Festival van 26 tot en met 29 september.

Tijdens dit bijzondere Space Film Festival worden er uiteraard een groot aantal bijzondere films vertoon waarbij de ruimte de hoofdrol vervult.
Bijzonder is dat er 4 Star Wars-films achter elkaar worden vertoond op de laatste zaterdag 29 september.
Tevens komen alle Star Trek liefhebbers aan hun trekken, want verspreid over 2 dagen worden alle 6 de Star Trek films vertoond.
Ook klasssiekers als Gravity, Interstellar en Wall-E staan op het programma. En wat is er mooier dan deze films op het grote scherm zien. Ook kan men iedere dag om 10.00 uur komen genieten van een film inclusief een ontbijt.

Daarnaast worden er diverse workshops georganiseerd, zo is er een workshop "Maak je eigen planetarium" in samenwerking met sterrenwacht Foucault en een lezing "Science fiction of echt?" door Rob van der Berg, directeur van Space Expo. Op vertoon van een filmkaartje mag je gratis deelnemen aan de workshops of de lezing gratis bijwonen. Aanmelden is wel noodzakelijk, want vol = vol.

En zijn er speciale festival passen verkrijgen eventueel inclusief een snack en drankje voor iedere film.
Een Guardians-pas, een Star Wars-pas, Een Star Trek-pas en een Space Film Festival-pas, deze kost 100 euro en daarmee kun je alle films zien.

Reguliere toegangsprijzen liggen tussen de € 5,00 / € 10,00 per film. Het volledige programma en meer informatie is te vinden op www.demuzenoordwijk.nl/sff

Uit de krant