Afbeelding
foto's

Gezellige drukte onder de linden

Algemeen

De jaarlijkse Tuinenmarkt Noordwijk van het afgelopen weekend was de 32e editie. Volgens velen was het nog nooit zo druk.

Veel bezoekers vanuit heel Nederland wisten deze knusse markt te vinden. Pioenrozen, heel veel vaste planten en aardbeien waren populair op de markt en veelal voor sluitingstijd uitverkocht. "Gekkenhuis", aldus een breed grijnzende verkoper. Tevredenheid alom.

Er viel dan ook heel te zien en te horen. Naast de bloemen en planten ook kunst, muziek, open tuinen, de torenklim en leuke accessoires voor de tuin of het balkon. Twee dames uit Haarlem komen elk jaar "omdat de kwaliteit van de planten heel erg goed is". Door het mooie weer was het gezellig, maar ook moeilijk een plaatsje op één van de zonovergoten terrassen te bemachtigen.

In de Kerkstraat werd gelijktijdig een braderie gehouden. Daar kon je op sommige momenten figuurlijk over de hoofden lopen. Ook hier een groot aanbod aan koopwaar met aantrekkelijke kortingen; een presentatie van de Kerkstraat- en Keuvelwinkeliers. Ook goede doelen, standwerkers en non-profit organisaties vonden hier een plekje.

Ondanks de drukte hadden de leden van Het Rode Kruis een rustig weekend.
De organisatoren van beide evenementen kunnen terugkijken op een fantastische Tuinmarkt Noordwijk en Braderie Kerkstraat/Keuvel

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant