Afbeelding

Cadeau voor 90-jarige Echo

Algemeen

De Echo der Duinen vierde op maandag 14 mei haar 90-jarig jubileum. Wethouder van Cultuur Marie José Fles heeft deze avond in Theater de Muze een cadeau overhandigd namens Gemeente Noordwijk. 

De Echo der Duinen heeft een cheque ontvangen ter waarde van 900 euro; 10 euro voor elk jaar dat de vereniging bestaat. Daarnaast heeft Natasja Heemskerk heeft namens Theater de Muze een mooie bos bloemen overhandigd.

De (ere)leden, leerlingen en familieleden vierde dit jubileum met een heerlijke petit four. Voorafgaand aan dit feest gaf het opleidingsorkest een try-out van het festival waar zij op 26 mei aan mee doen in Melissant. 

Zaterdag 16 juni vindt het jaarlijkse voorjaarsconcert plaats in Theater de Muze in Noordwijk. Het thema van dit concert is "feest!" naar aanleiding van het 90 jarig jubileum. Dit belooft een zeer afwisselende avond te worden door de samenwerking met het Valkenburg's Harmonie en een combo van de Noordwijkse muziekschool Music Blvd. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij Theater de Muze.

Uit de krant