De dames van MSV wonnen zondag van ODIS. | Foto: PR

Dames MSV winnen ruim van ODIS

Algemeen

Zondag 15 april was de eerste buitenwedstrijd van het seizoen. Na een maand geen wedstrijden was het eindelijk weer zo ver. De tegenstander van deze zondag was ODIS. Met 1 wissel voor de Noordwijkse dames tegenover 4 wissels bij de tegenstander begonnen de Noordwijkse dames voortvarend.

De eerste 3 doelpunten waren voor MSV, gescoord door Rozi Prins, Joyce Godé en Emma Schepens. Het lukte de tegenstander af en toe te scoren maar de dames van MSV bleven bij de les en trokken flink door richting de 10 doelpunten. Af en toe moest de scheidsrechter een penalty geven die ook werd benut. Zoë Haasnoot,

Kimberley Zuidhoek en Anne Schepens namen een doelpunt voor hun rekening, Een prachtige onderschepping door Emma zorgde voor een vrije doorloop richting het doel en zorgde voor de 10-4 stand. Het was nog geen rust en er werden nog 2 doelpunten gescoord. De ruststand werd 12-7 voor MSV.

Na de welverdiende pauze was het ODIS de het eerste doelpunt scoorde. Het lukte de dames even niet om te scoren maar hier hadden de ODIS-dames ook last van. ODIS kreeg 2 penalty's achter elkaar en benutte deze ook waardoor de marge iets kleiner werd. Joyce mocht een penalty nemen en verzilveren en dit was het begin van weer een stormloop van doelpunten op het ODIS-doel.

Alle dames van MSV hadden deze wedstrijd één of meerdere doelpunten gescoord.
Behalve de speelsters was het ook weer keepster Sonja Loos die een uitstekende wedstrijd keepte en in de laatste minuut nog een penalty stopte.

Aangemoedigd door het aanwezige publiek scoorde MSV er vrolijk op los en zorgde dat de eindstand 23-13 werd voor MSV.