Crescendo geeft zaterdag haar voorjaarsconcert in De Muze. > Foto± PR
Crescendo geeft zaterdag haar voorjaarsconcert in De Muze. > Foto± PR

Crescendo geeft voorjaarsconcert

Algemeen

Het voorjaarsconcert van Harmoniekapel Crescendo Noordwijk belooft een spectaculaire avond met een verrassing te worden. Deze avond is niet alleen voor donateurs en vrienden van Crescendo, maar voor iedereen. Uit de vele klassiekers heeft Crescendo een mooi programma samengesteld. Deze hedendaagse muziek zal voor velen een feest van herkenning zijn.

Het thema van het concert is "Music on Screen". Crescendo laat verschillende werken horen herkennbaar uit films en musicals. Naast nummers als "Beauty and the Beast" van Howard Ashman en "Chicken Run" wordt men ook verrast worden met muziek die niet direct aan een film herinnert. Het bekende verhaal van ''The Wind in de Willows'' (over de avonturen van een mol, rat en een pad) wordt muzikaal vertolkt door het orkest in een compositie van Johan de Meij.
Ook dit jaar is er weer een verrassend gastoptreden.
In de pauze is de inmiddels traditiegetrouwe verloting met ook dit jaar weer leuke prijzen. De opbrengst van de verloting komt geheel ten goede aan de opleiding van de jeugdige leden van de vereniging.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Muze á € 10,00.

Uit de krant