Afbeelding

Fluks B1 behaalt kampioenschap

Algemeen

Afgelopen zaterdag is de B1 van Fluks kampioen geworden. Omdat concurrent TOP uit Sassenheim eerder op de dag al gewonnen had, moest er gewonnen worden van KVS/Maritiem uit Den Haag om de titel op te eisen.
De spelers waren behoorlijk gespannen voor deze wedstrijd, en Fluks kreeg de overwinning zeker niet kado. Na een gelijkopgaande eerste helft (ruststand 2-2) maakten de Noordwijkers na rust het verschil, al bleef het lang spannend en konden de vele aanwezige supporters pas kort voor het einde van de wedstrijd gerust achterover leunen, wetende dat de overwinning en daarmee het kampioenschap binnen was. Na het eindsignaal bij 8-6 volgde de ontlading, en werd het kampioenschap met champagne en taart gevierd.