Afbeelding

Tim Coronel en Ruby van Urk op Sportverkiezing Noordwijk

Algemeen

Tim Coronel en Ruby van Urk zijn met de genomineerden de speciale gasten tijdens de Sportverkiezing 2017 op vrijdag 16 februari in de Hotels van Oranje in Noordwijk. De avond waarop de sporters de Awards krijgen uitgereikt, begint om 19.30 uur.

De uitreiking de prijzen loopt als een rode draad door de avond. Er is uiteraard veel aandacht voor de genomineerden want om hen gaat het. Daarnaast heeft de Sportraad kosten noch moeite gespaard om er een feestelijke avond van te maken.

Wie wordt de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en wie leverde de meest opvallende Sportprestatie 65+. Categoerieen die er zijn mogen. De Noordwijkse sporters werken een heel jaar hard om hun doel te bereiken. Wie dan ook.

De Sportraad biedt hen een podium met deze prachtige verkiezing, gesteund door hun sponsoren. Speicale gasten die avond zijn Tim Coronel, bekend van de racesport, radio en televisie, zangeres Ruby van Urk, Wheel Sensation, Dansschool Jorien Boot en DOS Noordwijk. De presentatie is in de vakkundige handen van Robert Bannink.

De Noordwijkse Sportraad onder aanvoering van Rob de Jong is er klaar voor en verwachten veel fans en bezoekers van de sporters. Nu op weg naar de winnaars van de Award.

Uit de krant