Afbeelding

Royal Jazz

Algemeen

Zondag 11 februari is er een optreden van het kwartet Rob Boxhoorn met zang van jazz-zangeres Roos Zoetemeijer.

Voorlopig zal dit de laatste keer zijn dat Roos Zoetemeijer samen met het Kwartet Rob Boxhoorn te horen zal zijn in Noordwijk, omdat zij in het kader van haar opleiding aan het Conservatorium Amsterdam een studiereis gaat maken naar Afrika. De jazzliefhebbers in de regio weten inmiddels dat dit komende optreden garant staat voor een middagje heerlijke 'lay-back' jazz.

De samenstelling is als vanouds, met Rob Boxhoorn op gitaar, Nico van der Plas op Hammondorgel, Cees Zoetemeijer op tenorsax en Dick Verbeek op drums. Het repertoire bestaat o.a. uit composities van Bill Evans, Charlie Parker, Richard Rodgers, Miles Davis, Duke Ellington Jimmy Smith, Chet Baker en vele anderen.

Naast gerenommeerde Jazz standards en ballads worden er ook Bebop, Bossa Nova- en Latin Jazz nummers ten gehore gebracht. Kortom: een middag met heerlijke easy listening Jazz.
Het optreden vindt plaats van 15.00 tot 17.30 uur. Na afloop bestaat de mogelijkheid om te blijven eten, waarbij reserveren gewenst is. Entree en parkeren is geheel gratis. Hotel Royal, Voorstraat 76, tel. 3646512.

Uit de krant