| Foto: PR
| Foto: PR

Extra voorstelling Buurman & Buurman

Algemeen

De voorstelling van Buurman & Buurman is De Muze van 14.00 uur is zo goed als uitverkocht. Daarom is er een extra voorstelling om 16.00 uur. Wees er snel bij want de kaarten gaan hard.

Buurman & Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop! Als blijkt dat er in het huis van de Buurmannen geen water en geen stroom meer is, moet er flink geklust worden. Als dat maar goed gaat. Want water en stroom….dat is levensgevaarlijk!

Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop wordt door de Ronde Tafel Katwijk/ Noordwijk geschonken aan een nog te bepalen goed doel.
Zaterdag 20 januari, aanvang 16.00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 19,95 (inclusief garderobe en een consumptie). De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl

Uit de krant