Afbeelding

Koffie+ met Jmiaa Bellan

Algemeen

Op maandag 18 december om 10.30 uur vertelt Jmiaa Bellan in de bibliotheek van Noordwijk aan de Akkerwinde 1A, over de verborgen schatten van Marokko.

Als geboren Marokkaanse in de stad Marrakesh is Jmiaa Bellan op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Ze is opgegroeid in Rotterdam en woont nu met veel plezier in Noordwijk. Ze heeft haar eigen buikdansstudio.

Tijdens Koffie+ zal ze vertellen over haar geboorteland Marokko. Dit sprookjesachtige land is bekend door toeristische toppers als de Koningsteden, Marrakesh en het prachtige Casablanca en heeft een heerlijke keuken.

Door haar achtergrond weet Jmiaa Bellan hoe het is om op te groeien tussen twee culturen. Haar uitdaging is om verschillende culturen met elkaar te verbinden. Ze weet veel van de man/vrouw verhoudingen in Marokko en zal ook vertellen over de etiquette in de Marokkaanse cultuur.

Iedereen die graag meer wil weten over Marokko en de Marokkaanse cultuur is van harte welkom tijdens koffie+. De toegang is gratis.

De bibliotheek in Noordwijk organiseert elke maand een Koffie+, een ochtend bedoeld om elkaar te ontmoeten en gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteiten.

Uit de krant