Afbeelding

Feestavond voor vrijwilligers

Algemeen

Op dinsdagavond 12 december van 19.30 tot 23.00 uur wordt er een feestelijke avond georganiseerd in de Muze, voor alle vrijwilligers in Noordwijk als waardering voor hun inzet.

Tijdens deze feestelijke avond, kan men genieten van de fantastische voorstelling 'Held', van Marcel de Groot. Ook wordt er een aantal vrijwilligersprijzen uitgereikt, zowel voor de individuele vrijwilliger als voor de vrijwilligersorganisaties. Dit jaar wordt er ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt voor de jongere vrijwilliger. De winnaars worden deze avond bekend gemaakt en gehuldigd.
Wethouder Marie Jose Fles zal het vrijwilligerscompliment, in de vorm van een geldprijs, overhandigen aan de winnaars. Daarnaast zal er voor elke vrijwilliger een leuke attentie zijn en kan men genieten van een leuk optreden en lekkere hapjes en drankjes.

Nomineren kan nog t/m 1 december. Kent u iemand of een initiatief die u graag wilt nomineren? Breng dan uw stem uit via www.welzijnnoordwijk.nl. Op de homepagina staat een nieuwsbericht waar men wordt doorverwezen naar een formulier om in te invullen.

Aanmelden voor deze avond kan via aleid.guijt@welzijnnoordwijk.nl of via www.welzijnnoordwijk.nl en tel. 7114334.

Uit de krant