Afbeelding

Middag van de ZZP'er in de bibliotheek

Algemeen

Iedereen die actief is als ZZP'er, een bedrijf wil starten of ondernemerschap overweegt, mag de Middag van de ZZP'er op 28 november van in de bibliotheek van Noordwijk aan de Akkerwinde 1A zeker niet missen. Businesscoach Leni Minderhoud en de Bibliotheek Bollenstreek organiseren met steun van de gemeente Noordwijk een inspirerende bijeenkomst met verschillende sprekers waar deelnemers nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoen. 

Bedrijvendokter en groei expert Erik Broekhuijsen opent de middag met een inspiratiesessie over hoe je met een heldere boodschap en de juiste inhoud de perfecte klant binnenhaalt. Leni Minderhoud, zelfstandig businesscoach voor ervaren professionals, laat deelnemers kennismaken met de winnaarsformule. In juni verscheen haar boek 'Van werknemer naar ondernemer' met de originele en praktische winnaarsformule voor succesvol ondernemen. 
Ellen Massaro, professioneel organizer en ervaringsdeskundige op het gebied van zelfstandig ondernemen, geeft de workshop 'Maak werk van je tijd' over hoe je je tijd effectief kunt besteden en je aan de belangrijke zaken toekomt.
Bastiaan de Koning van Roadmap2independence is internetondernemer en businesscoach. Hij laat zien hoe je van een website een klantenmagneet kunt maken. Hij geeft praktische tips over hoe je meer klanten en omzet via het internet kunt krijgen, zonder dat je duur hoeft te adverteren.

Regionale ondernemers zijn aanwezig om ZZP'ers advies te geven op allerlei gebied: De Zirkzee-groep voor advies over financiële zaken; Conn-X-e is het businessnetwerk voor de Randstad; OKB- Het Ondernemersklankbord; De Loft Lisse - Broedplaats en werkplek voor freelancers; het UWV voor mensen die willen starten als ZZP'er; de RaboBank en Ruud Hanou, communicatie consultant.

Ook kunnen deelnemers speeddaten met de sprekers en de andere deelnemers. Meer informatie over het programma en de workshops is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl

Aanvang 13:00 uur. De toegang bedraagt € 5,-. Voor niet-leden van de bibliotheek € 10,-. Kaartverkoop via www.bibliotheekbollenstreek.nl of in de vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek.
 

Uit de krant