| Foto: Marcel Verheggen
| Foto: Marcel Verheggen

Gemeente ontvangt Noordwijk Marketing Promotieprijs 2017

Algemeen

Tijdens het jaarlijkse Noordwijk Marketing Event op 20 november werd aan burgemeester Jan Rijpstra de Noordwijk Marketing Promotieprijs 2017 overhandigd. Directeur Noordwijk Marketing,

Stephen van Es, sprak terwijl hij de prijs overhandigde: "Wij zien deze prijs aan de gemeente als een oeuvreprijs. Het is heel bijzonder hoe de Gemeente Noordwijk al jarenlang intensief beleid voert op toerisme en promotie en daarbij de aandacht vestigt op het grote economisch belang voor de lokale economie." 

Van Es: "Al 8 jaar lang is de gemeente een grote steun en toeverlaat voor Noordwijk Marketing. Wij zijn heel trots op de nauwe band en de goede samenwerking die wij met zoveel mensen binnen de gemeente hebben. Noordwijk loopt voorop in - voor onze toeristen – belangrijke keurmerken als De Blauwe Vlag en het Quality Coast programma. Daarnaast speelt de gemeente een prominente rol bij het faciliteren en stimuleren van nieuwe evenementen en activiteiten in Noordwijk. Het jaar 2017 is weer een fantastisch evenementenjaar geweest waar veel inwoners van Noordwijk aan bijgedragen hebben. Zonder de inzet van honderden vrijwilligers en ondernemers krijgen we dit niet voor elkaar. Denk bijvoorbeeld aan Kunstklank met het prachtige evenement 'Gestrand Verlangen'. Of kijk naar het WK Hobiecat Zeilen, zonder de gemeente had de ZVN (Zeil Vereniging Noordwijk) dit nooit zo groots kunnen organiseren. En laten we de andere vrijwilligers niet vergeten, zoals de mensen van het VVV, de Stichting Fein en veel andere organisaties. Daarom geven we dit jaar de prijs aan de Gemeente Noordwijk en dan uiteraard aan de persoon die iedereen in het dorp vertegenwoordigt: onze burgervader." 

Noordwijk Marketing bedankt elk jaar tijdens het 'Noordwijk Event' een organisatie of persoon voor zijn of haar inzet bij de profilering van de bad- en congresplaats. Eerder reikte Noordwijk Marketing Promotieprijzen uit aan Els Bax, ESA ESTEC / Space Expo, de TheaterHangaar van Soldaat van Oranje, Keukenhof en NBTC Duitsland. Naast de uitreiking van de prijs werd tijdens het evenement in het Radisson Blu Palace Hotel teruggeblikt op de activiteiten van 2017 en vooruitgekeken op het jaar 2018, het jaar dat Noordwijk in het teken staat van 'Space'.  
 

Uit de krant