Van links naar rechts: Fien, Vlinder, Sooner, Femke, Nicole, Noa-Luz, Tessa. | Foto: Monica Stuurop
Van links naar rechts: Fien, Vlinder, Sooner, Femke, Nicole, Noa-Luz, Tessa. | Foto: Monica Stuurop

Brons voor DOS

Algemeen Sport

Op zaterdag 11 november deden 2 teams van DOS Noordwijk mee aan de springwedstrijden van district Zuid-Holland. Zowel de jongste meisjes van de selectie als het jongens team kwamen uit in niveau D 10-12 jaar. 

De jongens deden voor de aller eerste keer mee aan de springwedstrijden. Zij turnde op de onderdelen trampoline en trampoline-kast. Zij hebben goed hun best gedaan en ondanks de spanning mooie cijfers behaald. Op trampoline slechts 0,21 punten verwijderd van een eerste plaats. 
De meisjes doen elk jaar mee aan de springwedstrijden, maar dat maakt het niet minder spannend. Zij deden mee op de onderdelen trampoline, trampoline-kast, lange mat en plankoline-kast. Ook zij hebben goed hun best gedaan en werden op trampoline en trampoline-kast zelfs beloond met een beker voor de 3e plaats. 
De meisjes en de seniorenselectie doen volgende week, 18 november, ook nog mee aan de springwedstrijden in Noordwijk waar de niveaus A, B en C van Zuid-Holland zullen uitkomen. De toegang is gratis. Komt u DOS  supporten? 

Naast gymnastiek biedt DOS verschillende lesuren aan, voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. Voor informatie bezoek www.dosnoordwijk.nl
 

Uit de krant