Afbeelding

TOV gaat stevig aan kop

Algemeen Sport

TOV heeft vrijdag de wedstrijd tegen De Treffers opnieuw winnend afgesloten en is daarmee ongeslagen gebleven. Met de 7-3 uitslag heeft TOV zijn leidende positie verstevigd en kan met vertrouwen het tweede gedeelte van de competitie ingaan.

De tegenstander staat op papier op de derde plaats maar heeft een wedstrijd minder gespeeld en zal dan naar verwachting naar de tweede plaats opklimmen als het deze week de wedstrijd zal inhalen. De andere teams in de poule zijn dan vrij zodat dan het aantal gespeelde wedstrijden wordt rechtgetrokken.
Evenals vorige week begon TOV met twee verliespartijen. Verrassend was het dat topscoorder Michiel van der Klugt zijn eerste partij verloor en daarmee ook zijn eerste in deze competitie. Ook Jos de Kremer verloor vervolgens.
Na dit mindere begin wist Ingrid Hoek het tij de keren en pakte zij het eerste punt voor TOV. Hoek had toch een beste dag want waar Van der Klugt dus een steek liet vallen bleef zij in al haar partijen overeind en scoorde dus 3 punten
vd Klugt maakte verder geen fouten meer en won dus nog twee maal. De Kremer voegde daar ook nog een punt aan toe. Het dubbel van Hoek en Van der Klugt werd een overduidelijk TOV succes.
Met 36 punten uit 5 wedstrijden is TOV dus prima op weg om weer naar de derde klas op te rukken waaruit het de vorige competitie zo onfortuinlijk degradeerde.
De volgende wedstrijd van TOV is pas op 28 oktober. TOV speelt dan uit tegen Salamanders waar thuis met 8-2 van werd gewonnen.

Uit de krant