Henk Hoogervorst beëdigd in gemeenteraad | de Noordwijker
Logo denoordwijker.nl
Politiek

Henk Hoogervorst beëdigd in gemeenteraad

Donderdagavond nam Stephanie van den Bergh afscheid van de gemeenteraad. Haar plek werd ingenomen door Henk Hoogervorst, die de rechtmatige opvolger is als nummer 3 op de lijst van Noordwijk Zelfstandig. De lijst waarvan Stephanie van den Bergh , die tussentijds aansluiting zocht bij Lijst Salman, oorspronkelijk deel uitmaakte.

Henk Hoogervorst, medeoprichter van Noordwijk Zelfstandig koos niet voor een zelfstandige zetel maar zocht aansluiting bij de VVD-fractie. Dit omdat hij deze laatste periode nog nadrukkelijk oppositie wil voeren tegen het huidige coalitiebeleid. Wat de onderwerpen worden waarbij hij het woord gaat voeren is nog onzeker. Maar het zal waarschijnlijk gaan rondom zijn kennis en ervaring als ondernemer en horecadeskundige.
De hartelijke welkomstwoorden van burgemeester Rijpstra, de felicitaties van alle aanwezige raadsleden vergezeld van uitbundige de bloemen onderstreepten het belang van zijn deelname in de dorpspolitiek.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225491&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225489&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=denoordwijker.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=220" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>