Band on Demand speelt op verzoek tijdens het Noortuks Nachie. | Foto: PR
Band on Demand speelt op verzoek tijdens het Noortuks Nachie. | Foto: PR

Keune Noortukse muziek voor Noortukkers

Algemeen Cultuur

Poppodium Noordwijk houdt zaterdag 23 september weer het Noortuks Nachie in de SJC-sporthal.

Al vanaf eind jaren '80 traden de heren Johan en de Moos hier namelijk op bij de unplugged avonden. Sindsdien heeft de band een mooi repertoire opgebouwd van zowel eigen liedjes als covers binnen het akoestische sing-a-song/folkgenre. Zij zullen speciaal voor het Nachie weer bijeen komen en de avond openen om 20.30 uur.

Chaining Daisy is een oude bekende van Poppodium. Met optredens als Puinpop, Jobpop en vele andere Noordwijkse muziekevenementen op hun CV is Chaining Daisy een Noortukse band in hart en snaren. Hun stevige hardrock staat bol van de beukende beats, gierende gitaren, snerpende solo's en vlammende vocalen.

Het feestje is niet compleet zonder Band on Demand. De heren brengen de muziek die het publiek wil horen en doen dit vanuit hun eigen muzikale verleden. Muziek zoals het bedoeld is: recht uit het hart, en met een cabareteske inslag.

Tot slot is het meezingen geblazen met de Nederlandstalige covers van MeernieT. Deze band bestaat al meer dan 25 jaar en is de afsluiter van de avond. Meezingen, dansen en hossen op de leukste feestmuziek van eigen bodem: dat is waar het om draait bij coverband MeernieT.

Deuren open om 20.00 uur. Muziek van 20.30 tot 01.30 uur. Entree € 5,00 / consumpties € 2,00.

Uit de krant