Afbeelding

Korfbalclinics bij Fluks

Algemeen Sport

Deze week verzorgt het bedrijf KorfbalKids lessen voor de groepen 1-2 en 3-4 op de Klaverweide. KorfbalKids is partner van het KNKV (Koninklijk Nederlands Korfbalverbond).

Tijdens de gymlessen maken de leerlingen kennis met korfbal en worden de gymleraren gestimuleerd om deze sport in hun lessen om te nemen. Naast de lessen op school geeft KorfbalKids deze week ook 2 clinics bij Fluks. Deze clinics zijn toegankelijk voor alle kinderen, dus niet alleen voor leerlingen van de Klaverweide. De clinics worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Noordwijkse Sportraad, en vinden plaats op het sportveld van Fluks aan de Nieuwe Zeeweg.

Op donderdagavond 21 september tussen 18.15 en 19.15 uur zijn kinderen van 6 t/m 8 jaar van harte welkom, en op zaterdagochtend 23 september wordt een training verzorgd voor kinderen in de kangoeroeleeftijd (3 t/m 5 jaar). Kom vrijblijvend meesporten en ervaar wat een leuke, sociale en gezellige sport korfbal is! Kijk voor meer informatie op www.ckvfluks.nl of mail naar tc@ckvfluks.nl

Uit de krant