Fluks verloor nipt van DOC. | Foto: PR

Fluks verliest op de valreep van DOC

Algemeen Sport

Na een spannende wedstrijd bleef Fluks 1 afgelopen zaterdag opnieuw met lege handen achter.

De blauw-witten begonnen hun wedstrijd heel goed, maar halverwege de eerste helft kwam tegenstander DOC langszij en bij de rust stond Fluks zelfs 3 punten achter. In de tweede helft kwam Fluks opnieuw goed uit de startblokken en na een knappe inhaalrace werd een paar minuten voor tijd de gelijkmaker gescoord. Helaas scoorde DOC nog in dezelfde minuut de (naar later bleek) winnende treffer, zodat zij de punten mee naar huis namen. Eindstand 12-13.

Fluks A1 speelde ook een heel goede wedstrijd en zij wisten zichzelf wel te belonen met de volle winst. Na een flitsende start knokte tegenstander VEO zich terug tot 1 punt achterstand bij rust. Daarna gaf Fluks A1 vol gas en regende het doelpunten. Aan het eind stond een indrukwekkende 19-7 op het scorebord. Topscorers waren Joek Kwakernaak en Wouter Westgeest met respectievelijk 7 en 6 treffers.