Foto: Willem Krol
Foto: Willem Krol

Louis van Gaal trapt Bloemenfestival af

Algemeen

In de Kapel in de Hoofdstraat vond op woensdag 9 augustus de opening van het Bloemenfestival Noordwijk plaats.

Dankzij een exclusieve samenwerking van de Gemeente Noordwijk, Hoofdstraat Koopcentrum, NOV, Stichting Noordwijk Marketing, Stichting Bloem en Zee, Klooster Events, Arts & Design, de Ruiter, Geerlings en Zonen BV, Schreurs, Steenvoorden BV, Van der Deijl Roses B.V., Dümmen Orange en Premium Greens is dit bloemenfestival mogelijk. 

Tijdens het festival zal een grote verscheidenheid van duizenden kleur- en geurrijke bloemen en planten te bewonderen zijn. De unieke combinatie van onder andere de Rozen, Calla's, Lelies, Agapanthussen, Hortensia's, Dalias, Cannas en Gladiolen en nog meer zomerbloemen zorgen ervoor dat het bloemenfes-tival dit jaar weer naar een hoger niveau getild wordt en dit allemaal onder de leiding van arrangeur Jessica Keet. 

De officiële openingshandeling werd verricht plaats in de NH Kapel door oud Nederlands Bondscoach en profvoetballer Louis van Gaal. Daarnaast zijn de voorzitter van stichting Bloem en Zee Alfons Morssink en onze Bloemenkoningin ook aanwezig zijn bij de openingshandeling. 

Op vrijdag en zaterdag kan men de bloemenpracht bewonderen van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
 

Uit de krant