De Koningin Wilhelmina Boulevard staat zondag helemaal vol met springkussens en andere luchtkussenattracties. | Foto: Archief
De Koningin Wilhelmina Boulevard staat zondag helemaal vol met springkussens en andere luchtkussenattracties. | Foto: Archief Foto: Annemiek Cornelissen

Wilhelmina Boulevard vol luchtkussens

Algemeen Kort nieuws

Speciaal voor de kinderen tot 16 jaar wordt er op zondag 2 juli een Luchtkussenfestival georganiseerd. Hiervoor wordt de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee geheel afgesloten.

Alle kinderen tot 16 jaar zijn welkom op 2 juli van 12.00 tot 18.00 uur en kunnen volop plezier maken op zeker 25 luchtkussens. Van stormbanen, diverse springkussens, een klimmuur, een zweefmolen, voetbal darten, bibberspiraal clown tot spijkerbroek hangen, buikschuifbaan, circus workshop met een echte clown en een goochelaar. En zelfs bij mooi weer zijn er diverse water-attracties, zoals een levende water sjoelbak, tobbedans met water en touwslingerbaan met water. Kortom, één groot kinderparadijs.

Kom gezellig op 2 juli naar de boulevard en neem je ouders mee. Die kunnen zich dan heerlijk vermaken met een drankje en/of hapje op één van de vele terrassen.

De toegang is helemaal gratis.

Uit de krant