Afbeelding

Feest op de Willem

Algemeen Cultuur

Voor het vijfde jaar aaneengesloten is het van 21 t/m 25 juni vindt op de Willem van den Bergh in Noordwijk het feelgood festival 's Heerenloolands plaats.

Het is ook dit jaar onder leiding van de organisatoren en de hulp van van veel vrijwilligers en sponsoren gelukt een prachtig programma in elkaar te zetten. Dit jaar is nog meer gekeken naar een mooi programma voor en door en met de cliënten van de Willem van den Bergh.

Op woensdag 21 juni start 's Heerenloolands met een sportdag voor cliënten. Springkussens, stormbaan, boksen en veel meer zorgen voor een sportieve dag voor cliënten en medewerkers.

Op donderdag 22 juni is er van alles te doen en zien rondom de grote tent van het festival. Er zal een markt zijn en heel veel verschillende activiteiten verzorgd vanuit de dagbestedingslocaties. Er is een buitenpodium aanwezig met de hele dag door Dj's en optredens, ook is er dit jaar kermis met een draaimolen, heartbreaker en springkussens voor de jongeren onder ons. En natuurlijk is er tijd voor een hapje, drankje en muziek.

Op vrijdag 23 juni vindt de jaarlijkse, alom bekende 's Heerenloo got talent plaats waarbij cliënten hun zangkunsten en of andere talenten kunnen vertonen. Voor de sportieve mens onder ons zal in de avond een zeskamp plaatsvinden met verschillende sporten. Deze avond zal afgesloten in de grote tent muziek van 4 verschillende DJ's uit de regio die voor een top sfeer zullen zorgen.

Op zaterdag 24 juni is er dan in de regio alom bekende Berghrock. Verschillende beroemde locale, maar ook minder locale bands en DJ's zullen hun muzikale kunsten komen vertonen. We openen de dag met Rascal, hierna zullen de Schwarzwalderkirschband, Meer Niet, Bloamcoal, Moonshine, Jeroen van Katwijk, Electric Blues, Goinza, Casual en DJ Martiens hun kunsten vertonen, uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje op het feestterein. Er is dit jaar niet alleen gedacht aan lekker zoals patat en vis maar ook aan gezonde broodjes. Uiteraard is er een mooie bar met de nodige vloeibare versnaperingen.

Op de laatste dag, zondag 25 juni, wordt er in de grote tent een kerkdienst voor de cliënten van 's Heerenloo verzorgd.

Uit de krant